Scenehuset OPEN 2023 - “Lupe”

Søndag 30. april
Åpent for publikum mellom 17.00 - 18.30.

Caroline, Eirik, Martha og Gard
“Lupe” (Arbeidstittel)

Vi inviterer dere til et innblikk i prosessen vår med prosjektet «Lupe» som skal vises under Oslo jazzdansfestival 13. juni. 

Vi tar utgangspunkt i ord og kvaliteter vi forbinder med jazzdanssjangeren og utforsker dette på forskjellige måter og med ulike metoder. Gruppa består av fire dansekunstnere: Caroline, Eirik, Gard og Martha, og det er tre av oss jobber den dagen. 

Om utøverne: 

Gard Hjertaas Bjørnson har sin utdannelse fra Khio og jobber som utøvende- og medskapende danser, samt som pedagog og koreograf. Han har jobbet allsidig, med musikal, TV-produksjoner, koreografer og institusjoner i det frie feltet.

Eirik Andrè Dreyer Sellevoll jobber som frilans dansekunstner, med utstrakt virksomhet også som koreograf og danselærer. Etter endt utdanning ved Liverpool Institute for Performing Arts har han vekslet mellom å jobbe i inn- og utland innen flere dansesjangre. Han har bla jobbet med Stacey Tookey, Lukas McFarlane og Mathilde Caeyers, og koreograferer til avgangsforestillingene på LIPA.

Martha Standal er utdannet fra Khio og har sin BA i klassisk ballett. Hun har siden endt utdannelse arbeidet frilans som danser, skuespiller og koreograf for musikaler og teaterforestillinger, i særlig grad ved Trøndelag teater som hun har vært årlig engasjert ved siden 2008.

Caroline Hawkins Skjørshammer har sin danseutdannelse fra Point Park University Conservatory of Performing Arts, og jobber bredt som dansekunstner i det frie feltet med utøvende, skapende og formidlende virksomhet. Hun er gründer av plattformen «Dans/5», og årets Dansens Dager-ambassadør. 

Previous
Previous

Vi ser nærmere på: Samtidsjazz med Merete Lingjærde

Next
Next

Scenehuset OPEN 2023 - “Ginga - Life is Rhythm”