Scenehuset OPEN 2023 - “Skift”

Lørdag 29. April
Åpent for publikum mellom 12.30 - 14.30

Trio VÅKEN
“Skift”

Om oss
VÅKEN består av Oda Emilie Skogen Ellefsen, Ada Risberg og Astrid Mæland. Deres arbeid tar utgangspunkt i et samarbeid med stor vekt på improvisasjon hvor musikk, lyd og bevegelse påvirkes av hverandre i prosessen og som ferdig produkt. Siden 2019 har trioen gjennom ulike prosjekter fordypet seg i temaer som tilstedeværelse, konsum, relasjoner og oppvekst. Som en rød tråd trekkes arbeidet mot konsepter forankret i det å være menneske og hva det innebærer.

Foto: Aleksander Naug

Innblikk i arbeidsprosessen til «Skift»
VÅKEN vil denne dagen jobbe utforskende med en idé om kroppslig endring med arbeidstittelen «Skift». Publikum inviteres til å få et innblikk i trioens arbeid tidlig i prosessen. En endring kan omvelte et helt liv, eller bare modellere et kort øyeblikk. Svetteperlen oppstår i armhulen og reiser deretter nedover kroppen før den til slutt fordampes. Gruppen har som mål å undersøke det humoristiske og surrealistiske potensiale i kroppslig endring med ulike aldre/faser i livet som ramme. Dette potensiale ser de i for eksempel lydsetting og kroppsliggjøring av hår som vokser ut, kropp i vekst, spyttproduksjon og føflekker som dannes.

Publikum inviteres inn til å observere en lengre jam i tidsrommet 12.30 – 13.20. Trio VÅKEN inviterer til åpen visning med samtale fra 13.30 – 14.30.

Foto: Nina Odegard

Previous
Previous

Scenehuset OPEN 2023 - “Shout”

Next
Next

Scenehuset OPEN 2023 - “(RE)CONSTRUCTION”