Bli med på Dansens Dager 2021! 🧡🧡🧡


Har du et digitalt arrangement om / med dans den 30. april - 2. mai 2021? Bli en del av årets Dansens Dager og legg Dansens Dager til som medarrangør til ditt facebookevent. Film også gjerne arrangementet og legg ut på facebook eller Instagram. Tagg oss så deler vi!

Vi håper flest mulig vil være med å feire Dansens Dager 2021 over hele Norge!

#dansensdager 2021
@dansensdager
❤️🧡💛💚💙💜

Hvem kan være med på Dansens Dager?

Alle kan være med på Dansens Dager. Deltakerne er fra alle landets fylker, i alle aldre, på alle dansetekniske nivåer og innenfor et hav av forskjellige dansesjangere! Dansens Dager er både amatørenes og danseentusiastenes feiring, og de profesjonelles feiring. Det vi har felles er kjærligheten til dans.

Hva slags aktiviteter finnes under Dansens Dager?

De opp mot 150 aktivitetene som skjer på landsbasis under Dansens Dager varierer stort i både innhold, antall deltakere og stil. Noen aktiviteter er bare for deltakerne selv, noen er for en liten invitert gruppe og noen er åpen for allmenheten

Eksempler på aktiviteter er: oppvisning av Dansens Dager-dansen, dansetrening, se dansefilm, gå i dansetog, holde danseshow eller forestilling, diskutere dans, stedsspesifikk dans, dansekveld, dans i kroppsøvingstimen, danseundervisning og mye annet. Det vi prøver å si er at alt er lov!

NB: Alle arrangement under Dansens Dager 2021 vil kun gjennomføres hvis smittesituasjonen gjør det mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte. Det vil kunne komme avlysninger eller endringer som følge av smittesituasjonen i Oslo.

❤️🧡💛💚💙💜

Åpningen av Dansens Dager 2019. Foto: Tale Hendnes

Åpningen av Dansens Dager 2019. Foto: Tale Hendnes

Previous
Previous

Dans som kunst, aktivisme og sosial møteplass

Next
Next

Scenehuset - OPEN 2021